Voňavé prací gely Kerzon

Povyšte praní prádla na vyšší level! Čeká vás voňavé praní s tekutými pracími gely Kerzon. Tento parfém pro vaše prádlo je kombinací účinného pracího prostředku se 100% čistým složením a aviváže

Díky působení přírodních olejů zajistí prací gel od Kerzon svěžest a čistotu všech textilií celé vaší rodině.

Jejich návykové vůně vytvářejí francouzští mistři parfemáři za použití kvalitních surovin. Složení je uklidňující, bez dráždivých a agresivních přísad.

10

Made in France

Přírodní prací gely Kerzon jsou vyráběny ve Francii podle metody předků tak, aby pečovaly o vaše prádlo a respektovaly tu nejcitlivější pokožku.

Složení

Kvůli péči o vaše nejchoulostivější textilie i o tu nejcitlivější pokožku, jsou prací prostředky Kerzon vytvářeny bez jakéhokoli kompromisu v kvalitě použitých surovin. Ze své receptury vyloučili sulfáty, ETDA, bělidla, palmový olej a minerální oleje odvozené z ropy, které se příliš často vyskytují v průmyslových detergentech.

Prací gely Kerzon jsou velmi rychle biologicky rozložitelné (100 % za 28 dní), takže nezanechávají škodlivé stopy v přírodě. Láhve, do kterých jsou tekuté prací prostředky plněny jsou dokonale recyklovatelné a jsou vyrobeny 100% z recyklace domácího odpadu.

gel-na-prani-prirodni-place-des-vosges-kerzon

A co to udělá s prádlem?

Přírodní prací prostředek od Kerzon je skvělý jak v pračce tak i pro ruční praní. Prací gel zachová krásu vašeho oblečení a dodá vašemu prádlu trvalou svěžest.

Kokosový a olivový olej obsažený v našich pracích prostředcích, známý pro své ochranné a regenerační vlastnosti, vyživuje vlákna, navrací barvám lesk a změkčuje prádlo.

NEMUSÍTE PŘIDÁVAT AVIVÁŽ! Kerzon prací gel se postará o úžasnou vůni a vy si užijte voňavé praní, věšení i nošení.

praci-gel-a-avivaz-2v1-Kerzon-Mega-Propre

Vůně

Kromě toho, že nabízejí zářivou čistotu všem vašim textiliím, jsou Kerzon prací prostředky krásně voňavé, takže z praní prádla udělá okamžik potěšení a zážitku. Kerzon parfémy jsou vytvářeny mistry parfémů za použití vysoce kvalitních surovin, pečlivě vybraných pro jejich nezávadnost.

Představujeme voňavé kombinace pracích gelů:

- Mega Proprecedr a růže,
- Super Fraiscedr a ylang ylang,
- Giga Douxcedr a santalové dřevo,
- Place des Vosgesbulharská růže a geránium,
- Petit Grainneroli a pomerančový květ,
Maille Câlinefialky a bavlna,
- Gym Toniccitrusy a jalovec.

praci-prostredek-na-vlnu-kerzon-Maille-Caline

Čistá pračka je základ!

Je potřeba si uvědomit, že naše pračky se velmi často zanášejí používáním běžných pracích prostředků, aviváží nebo dokonce domácích pracích prostředků. Než začnete používat prací gely Kerzon, doporučujeme vám proto důkladně vyčistit pračku, abyste plně využili jejich vůní.

prirodni-praci-prasek-kerzon-super-frais

Dávkování

Standardní velikost prací gelů Kerzon je 1 litr. Gely na speciální tkaniny (vlna a sportovní oblečení) mají balení 500 ml

Velikost 1 litr vám vystačí cca na 25 dávek praní při všech teplotách praní.

Nalijte jednu dávku 40 ml do zásuvky vaší pračky (není třeba aviváže, připomínáme!). Jedno praní Vás tedy vyjde na 21 Kč.

praci-gel-kerzon

Voňavé prací gely Kerzon koupíte tady >>


Autor článku:  Nela Balušík