Proč je mušelínová plenka nezbytnost

Plenky z mušelínu, slyšeli jste o nich už? Vsadím se, že ano. V posledních letech se staly produkty z mušelínu stále častěji vyhledávanými. A není se čemu divit. Mušelín je materiál, který si zaslouží, aby se o něm vědělo. Synonymem mušelínu by mohla být hebkost. A není hebkost a jemnost přesně to, čím chcete obklopovat své miminko? 

V dnešním článku se podíváme na zoubek mušelínovým plenkám a možnostem jejich využití. 

Mušelínové plenky Baby’s Breath budou stále měkké a hebké a stanou se každodenní součástí péče o Vaše miminko. Nespornou výhodou těchto plen je jejich rozměr 120 x 120 cm, díky kterému se nenajde místo na tělíčku Vašeho dítka, které by nebylo pořádně zakryté. A plenka není pouze praktickou věcí, ale i krásným designovým kouskem, který Vám bude tiše závidět nejedna miminka.

Nebesky hebké mušelínové plenky zastanou práci několika produktů. A to je přeci skvělé! Představte si situaci, kdy jedete na dovolenou a musíte se sbalit do jednoho kufru. Brát místo několika věcí pro miminko jedinou věc, vám určitě přijde vhod. 

Plenka z mušelínu Vám totiž může skvěle posloužit jako sweddler, tedy zavinka, která láskyplně ovine vaše miminko. 

muselinova-plena-duhy

Také jako příjemná přikrývka pro letní dny do postýlky, na cesty nebo kočárku. 

latkova-plenka-muselinova

Naše děti se bez nich v létě neobejdou. A nenechte se mýlit, že plenky využije jenom miminko. Na fotce vidíte naši čtyřletou madam, která nedá na hebké mušelínky dopustit. 

Díky své velikosti (120x120cm) se skvěle osvědčí také jako osuška, která utře každou kapku ať už doma v koupelně nebo na koupališti či pláži. Navíc díky svému materiálu je plenka suchá raz dva

muselinova_plenka_prikryvka_deka_abstraktni_babys_breath_1

Své uplatnění najde také jako prostěradlo do dětské postýlky nebo mojžíšova koše. 

muselinova-plena-vzorovana-listky

Dokonce milovníci rodinných pikniků můžou plenku využít jako tenkou dečku na nedělní piknik. 

plenka-z-muselinu

Plenka také může poskytnout soukromí maminkám při kojení nebo může být využita jako clona do kočárku proti slunci (s tím ale pozor, plenku byste takto neměli nechávat příliš dlouhou dobu, aby k miminku mohl proudit čerstvý vzduch). Pokud tedy půjdete po ulici a najdou si Vás sluneční paprsky, klidně plenku použijte, než najdete opět stín. Jako celodenní zástěnu ji ale prosím nevyužívejte.

 plena-z-muselinu

A v neposlední řadě se mušelínová plenka hodí jako krásný dárek pro nastávající maminku, aby jí zpříjemnil čekání na malý zázrak. Obzvláště ty milníkové plenky se jako dárek perfektně hodí. 

muselinova-plenka-kvety-cerna

 

Tak si to shrneme. Mušelínovou plenku využijete jako: 

srdcicko_odrazka zavinku

srdcicko_odrazka dečku do auta, kočárku, do postýlky

srdcicko_odrazka prostěradlo do postýlky

srdcicko_odrazka osušku

srdcicko_odrazka tenkou dečku na piknik

srdcicko_odrazka clonu do kočárku

srdcicko_odrazka poskytne soukromí při kojení

srdcicko_odrazka krásný dárek pro nastávající rodiče

muselinove-plenky-vzorovane

Pokud byste se chtěli ohledně plenek na cokoliv zeptat, neváhejte a kontaktujte maminku Nelu, majitelku malylojzo.cz, která Vám ráda poradí.

poradim_vam_zakaznicky_servis

Líbil se Vám článek? Zasdílejte ho se svými přáteli na Facebooku a pomozte tak rozšířit pojem o mušelínu.