Retro hračky v novém kabátě

Vzpomenete si občas na Vaše hračky? Měli jste někdy touhu ukázat Vašim dětem kousek toho Vašeho dětství? A smutnili jste nad tím, že je škoda, že něco takového už se dnes sehnat nedá? Ale kdeže! Od splnění těchto přání je tady japonská značka kiko+ & gg*. 

kiko_transparentni

Jejich hračky jsou kombinací nadčasového designu a zaručené zábavy, která se prověřila předešlou generací. Hračky se kterými jsme si hráli my, budou bavit i naše děti. Díky dřevu, které na své pozici vystřídalo plast, hračky déle vydrží a nebudou škodit naší planetě. Krásný a pro děti líbivý design podrthne kouzlo těchto hraček. Samozřejmostí je poté jednoduché ovládání

 eticke_udrzitelne_drrevene_hracky_kukkia_waka_vodni_hrajpg

Pamatujete si? Dostat kroužky na hrot - neuvěřitelně banální, ale jak jsme se u toho navztekaly. Nyní přišlo kiko+ s vylepšením této zábavné vodní hry. Provedení ve dřevě, jednoduchý design a velikost přizpůsobená dětským ručkám. 

eticke_udrzitelne_drrevene_hracky_kukkia_telefon

Určitě jste doma měli pevnou linku s pořádně zamotanou šňůrou! A také jste chtěli obvolávat celé Zlaté stránky jako já? Tento dřevěný telefon Vás zavede zpátky a budete se přetahovat s Vaším dítkem, kdo komu zavolá dřív!

eticke_udrzitelne_drrevene_hracky_kukkia_mesto

Kostky, klasika všech klasik. Někdo měl dřevěné, má generaci spíš ty plastové (porevoluční děti). Neboť plast tenkrát zkrátka frčel všude. Naštěstí jsme více uvědomělí a dnes se vracíme opět k přírodním materiálům. Kiko se rozhodlo nespokojit se s klasickými kostkami, ale vymysleli nádherná městečka s magnetickými tabulemi, na kterých všechny dřevěné doplňky díky svému magnetu drží. Vaše děti se tak mohou podívat do Londýna, New Yorku nebo Paříže. V nabídce je také klasické městečko, kterému může Vaše dítko název vymyslet. 

eticke_udrzitelne_drrevene_hracky_kukkia_magneticka_tabule

Magnetická kreslící tabulka. Byla součástí i Vaší dětské výbavy? Já ji měla a opět byla celá oděná v plastu. Tato dřevěná tabule na kreslení obsahuje kromě tužky také několik razítek. A bonusem je, že součástí domečku je také klasické retro počítadlo. 

eticke_udrzitelne_drrevene_hracky_kukkia_fotak

A teď pozor! Vyletí ptáček! Dobře, tak ptáček asi ne, ale zato můžou Vaše děti přes kaleidoskopickou čočku nakouknout do kouzelného světa své fantazie. Tento dřevěný foťák jim pomůže zachytit každé jejich dobrodružství! Ať to imaginární, či skutečné. 

 japonske_hracky_kiko_gg

A to není všechno! V nabídce hraček kiko+ & gg* toho najdete víc, tak běžte všechny hračky prozkoumat!. 

Všechny hračky splňují přísné standardy, jsou vhodné pro děti od 3 let (z důvodu malých částí) a jsou zárukou velké zábavy. 

standardy_kiko